Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Serif. Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid
Home.Cursussen.Cursusdata.Boeken.Aanmelden.Contact.


Wilt u kennismaken met het fascinerende aquarelleren?

Aquarel is een heerlijk ontspannende bezigheid: Het heeft iets rustgevends om te zien hoe het penseel over het papier glijdt. Hoe de verf nog even naglanst voordat het in het papier trekt. Het is heerlijk alleen even met kleur bezig te zijn. Het is daarnaast een openbaring om met een hernieuwde blik de wereld om je heen op te merken.
Vier keer per jaar is er de mogelijkheid om met deze prachtige schilderstechniek kennis te maken. Tijdens een ochtend- of avondcursus leert u de basistechnieken van het aquarelleren, leert u alles over mengen en maakt u bovenal prachtige aquarellen.
De cursus is voor iedereen geschikt, u hoeft niet te kunnen tekenen, daar wordt tijdens de cursus ruim de aandacht aan besteed.
De cursus vindt op dinsdag plaats in Buitenpost, op woensdag in Dokkum, op donderdag in Haskerdijken en op vrijdag in Leeuwarden.
Aquarelcursussen
Portret cursussen
Startdata

In deze cursus komen de basistechnieken van het tekenen aan bod en wordt de fantasie geprikkeld!  Er wordt weinig gebruik gemaakt van getekende voorbeelden: war er op papier ontstaat is uniek en echt van eigen hand.

Voor de liefhebber bestaat de mogelijkheid om een cursus portrettekenen te volgen. Tijdens de lessen wordt er ingegaan op de verschillende aspecten van het portrettekenen, zoals anatomische regels en portret tekenen naar model.

Tekencursussen

Alle startdata en locaties op een rij!

Nu ook in Leeuwarden