Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Marloo. Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid
Home.Cursussen.Cursusdata.Boeken.Aanmelden.Contact.
fitnesscenter


Droedelen is eigenlijk bij iedereen wel bekend. Gedachtenloos krabbelen in de marge van een papier tijdens een vergadering of telefoongesprek. Kleine tekeningen herhalen en steeds een beetje veranderen. Zendoodle gaat een stapje verder. Zendoodle is bewust droedelen. Niet langer in de kantlijn, maar op mooi papier. Zo is er de ruimte om mooie patronen te maken, vormen te bedenken en vrij te tekenen. Dit geeft ontspanning, ontwikkelt en geeft prachtige resultaten!

Op het eerste gezicht zijn de tekeningen ingewikkeld, maar eenvoudig wanneer je hebt geleerd hoe het werkt: je maakt kennis met geheim van de truc! Het mooie is daarnaast: het lukt altijd. Het draait namelijk om de herhaling van patronen en eventuele “foutjes” worden hier in opgenomen. Vaak leidt dit weer tot nieuwe ideeën en patronen.

Een zendoodle tekening maken werkt ontspannend. Even de tijd en de wereld vergeten!

De tekencursus is voor iedereen geschikt. Zelfs als je sinds de lagere school geen potlood meer hebt vastgehouden, maak je de mooiste tekeningen.

De cursus begint met basistechnieken van het tekenen, de regels van het perspectief komen aan de orde, de fantasie wordt geprikkeld en tips en trucs voor een mooie zendoodle wordt uitgebreid behandeld!
De rekencursus vindt plaats op vrijdagmiddag in Leeuwarden.
Zendoodle tekencursus
Aquarelcursussen

 

Tangled up in blue